Sajamsko raspoloženje

FOTO | I Kosača u bojama Izraela

Razlog je 24. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, a čije je otvorenje zakazano za utorak 2. svibnja.
Vijesti / Flash | 01. 05. 2023. u 20:35 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastava Izraela osvanula je na Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u ponedjeljak navečer.

Naime, razlog je 24. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, a čije je otvorenje zakazano za utorak 2. svibnja. Podsjetimo, Izrael je država partner ovogodišnjeg sajma.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / I Kosača u bojama Izraela 

Predstavnik države Izrael te savjetnik u Veleposlanstvu Izraela u BiH Ernest Grin ranije je najavio kako će izraelski paviljon predstaviti neke od najinovativnijih i najsuvremenijih kompanija te industrija u Izraelu uključujući izraelsku visokopozicioniranu tvrtku Aerospace Industries koja je iskusni globalni lider u obrambenim zrakoplovnim kibernetičkim i drugim sektorima.

"Država Izrael je ponosna što nosi titulu službene zemlje partnera Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2023. Od uspostavljanja diplomatskih odnosa 1997. godine vanjsko-trgovinska razmjena između Izraela i BiH je u stalnom porastu", istaknuo je ranije Grin.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / I Kosača u bojama Izraela 

Kako je ranije najavljeno sajam će otvorenim proglasiti veleposlanica Države Izrael za BiH Galit Peleg. 

Podsjetimo, svečanost otvaranja 24. Sajma gospodarstva 2023. u Mostaru bit će upriličena u utorak, 2. svibnja s početkom u 11 sati u Paviljonu 1 (središnja pozornica).

Vrata sajma će za posjetitelje biti otvorena već u 10 sati i 30 minuta, najavili su organizatori napomenuvši kako će sajam trajati pet dana, do 6. svibnja.

Foto: Denis Kapetanović/Bljesak.info / I Kosača u bojama Izraela 
Kopirati
Drag cursor here to close