Demant

Dom zdravlja Čitluk: 'Nismo opasni za zdravlje'

''Poduzete su sve sigurnosne radnje po propisanim procedurama, osigurani su sanitarno-tehnički, higijenski i drugi uvjeti te ističemo činjenicu da ni u jednom trenutku boravak u Domu zdravlja Čitluk nije bio „opasan za zdravlje“
Vijesti / Flash | 13. 06. 2023. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 12. lipnja 2023. godine na portalu Bljesak.info je objavljen tekst naslova Dom zdravlja Čitluk: Kanalizacija s prvog kata procurila u prizemlje.

U tekstu se između ostalog navodi „...kako se čini, Dom zdravlja Čitluk postaje opasan za zdravlje“ što, kako tvrde iz ove ustanove 'nije točna informacija', te u svom demantu poručuju sljedeće:

''Dana 12.06.2023. godine u 10:00 je u Domu zdravlja Čitluk uočeno curenje tekućine u jednom dijelu stropa u prizemlju objekta. Saznanjem za nastalu situaciju, žurno su poduzete sve mjere kako bi se utvrdio uzrok curenja te kvar otklonio u što kraćem roku (uzrok u kratkom roku detektiran, a sam kvar uspješno saniran do 13:00 sati).

Napominjemo da video snimak odnosno tekućina prikazana u istome nije pokazatelj stvarnog stanja već se radi o tekućem sredstvu za detekciju/lociranje kvara, korišteno od strane angažirane vodoinstalaterske tvrtke.

Također su poduzete sve sigurnosne radnje po propisanim procedurama, osigurani su sanitarno-tehnički, higijenski i drugi uvjeti te ističemo činjenicu da ni u jednom trenutku boravak u Domu zdravlja Čitluk nije bio „opasan za zdravlje“, navedeno je iz Doma zdravlja Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close