Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Dodik reže Džaforovića

Jedanaest savjetnika, koliko ih je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik okupio u svom uredu, osmislilo je strategiju kojom će svog šefa predstaviti relevantnijim nego što jeste.
Vijesti / Flash | 11. 05. 2019. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Vrhunsko intelektualno dostignuće Dodikovog tima, počiva na – cropovanju fotografija. Otkrivenu tajnu “rezanja” dijelova fotografija javnosti su prezentirali tijekom službene posjete članova Predsjedništva BiH Albaniji.

Jedanaest savjetnika, koliko ih je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik okupio u svom uredu, osmislilo je strategiju kojom će svog šefa predstaviti relevantnijim nego što jeste. Dugo osmišljavana strategija, koja predstavlja vrhunsko intelektualno dostignuće Dodikovog tima, počiva na – cropovanju fotografija, prenosi BN.

Otkrivenu tajnu “rezanja” dijelova fotografija javnosti su prezentirali tijekom zvanične posjete članova Predsjedništva BiH Albaniji, gdje su prisustvovali susretima lidera Brdo-Brijuni procesa.

Tako je, sudeći prema izvještajima medija koje kontrolira SNSD, Dodik u srijedu u Tirani razgovarao s visokom predstavnicom Europske unije (EU) za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Federicom Mogherini. Upoznao je, prenosi novinska agencija Srna, Dodik visoku predstavnicu EU-a s aktuelnom situacijom u BiH, a uz izvještaj je priložena i fotografija koja dokazuje da je Dodik razgovarao s Mogherini.

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Službene  fotografije s istog događaja, koje nisu prošle kroz ruke Dodikovih vizionara, pokazuju da Mogherini baš i nije osjetila potrebu da razgovara samo s Dodikom, s obzirom na to da je službenom sastanku prisustvovao i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, kojeg su Dodikovi suradnici, vjerojatno u “Paintu”, nevješto “isjekli” s fotografija.

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Prije nego što se, kako je to izvijestila Srna, “Dodik sastao s Mogherini”, dočekao ga je albanski predsjednik Ilir Meta, s kojim je Dodik, prenose mediji za čiju se naklonost Dodik izborio, “dogovorio uspostavljanje boljih odnosa i suradnje”.

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Propustili su isti mediji spomenuti činjenicu da je Meta, skupa s Dodikom, dočekao i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, kojeg su Dodikovi novopečeni eksperti za obradu fotografija jednako nevješto “isjekli” kao pri sastanku s Mogherini.

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Jedini tet-a-tet sastanak kojeg je Dodik zaista imao u Albaniji bio je onaj sa svojim redovnim sugovornikom. Sastao se u holu hotela u Tirani i razgovarao s predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. Umjesto državnih zastava, koje su uobičajeni dekor pri službenim sastancima, ambijent tijekom ovog razgovora krasili su dijetalna Coca-Cola, mineralna voda i leđa gospodina u pozadini.

/ Otkrivena tajna “rezanja” dijelova fotografija

Ovakvi Dodikovi pokušaji da sebe predstavi relevantnijim nego što jeste su, u zaista žestokoj konkurenciji, zaslužili poziciju u samom vrhu liste najlošije postratne propagande na ovim prostorima.

Kopirati
Drag cursor here to close