O koncertu Aleksandre Prijović

Dodik komentirao izjave Karić: Hrvate ostavili u tragovima i još bi zabranjivali koncerte pjevačice iz Srbije

Dodik se nagovorio Benjamini Karić jer žali što ne može zabraniti koncert Aleksandre Prijović
Vijesti / Flash | 29. 10. 2023. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić izrazila tugu što nema ovlasti da određuje tko može i kada pjevati u Sarajevu, stigla je i reakcija Milorada Dodika.

Karić, koja uvijek ima pretjeranu potrebu da se miješa tamo gdje joj nije mjesto, jučer je objavila post u kojem je objašnjavala kako ne može zabraniti nečiji koncert ali je poručila da građani imaju pravo izbora.

Nije jasno što je Karić htjela poručiti osim što žali da nema veće ovlasti, na sreću građana, njena izjava pobudila je reakciju Milorada Dodika.

"Žal gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić što nema ovlaštenja da zabrani koncert Aleksandre Prijović bolje ilustrira što je Sarajevo danas od stotinu mojih izjava koje su ukazivale na isto", naveo je Dodik.

Onda je ponovio da je iz Sarajeva protjerano 150.000 Srba.

"Hrvate ostavili u tragovima i još imaju potrebu da zabranjuju koncerte pjevačice iz Srbije. To je taj 'europski Jeruzalem' o kojem je gradonačelnica Sarajeva lagala ambasadoricu Izraela. To su taj multikulturalizam, ta tolerancija i otvorenost o kojima širom svijeta govore", istaknuo je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close