Bakšimska deponija

Divlja deponija u plamenu: Još jedan požar u Ilićima, ljudi evakuirali djecu iz kuća

''Pozvali smo policiju i ispričali što nam se dogodilo, između ostalog da smo evakuirali djecu iz kuće par puta no policija nam je rekla da oni ne mogu učiniti doslovno ništa'', piše čitatelj.
Vijesti / Flash | 19. 02. 2019. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Po 'ko zna koji put, radi divljeg odlagališta otpada, intervenirali su mostarski vatrogasci na lokaciji Bakšim u Ilićkoj ulici'', piše nam u mailu čitatelj.

Navodi kako su već prije apelirali , između ostalog i preko naše stranice, na probleme izazvane nemarom vlasnika napuštene kuće i zemljišta koji su već 30 godina prepušteni nemaru.

''Sve ovo je idealan spoj sa divljim odlagalištem smeća koje je meta mnogobrojnih delikvenata koji iskoriste prvu priliku da upale kontejner ili napuštenu kuću. Pozvali smo policiju i ispričali što nam se dogodilo, između ostalog da smo evakuirali djecu iz kuće par puta, no policija nam je rekla da oni ne mogu učiniti doslovno ništa. Super osjećaj od jedinih čuvara reda u gradu dobiti takav odgovor'', navodi čitatelj u mailu. 

Dodaje na kraju kako su ''jedina svijetla točka u sivilu grada vatrogasci koji su došli u roku od pet minuta, te ugasili požar i pružili moralnu podršku ugroženima u ovom požaru''.

Nadamo se kako će netko od nadležnih, ispred mjesne  zajednice, Grada ili komunalne inspekcije, pomoći stanovnicima okolnih kuća da se sanira ova divlja deponija koja prijeti životu ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close