Hoće li ga Vlada smijeniti

Direktor FUCZ-a Enes Memić dao sinu službeno vozilo da ide na svadbu

Kakva je postala praksa da se službenim vozilama ide u svatove.
Vijesti / Flash | 01. 08. 2021. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u petak policiji prijavljeno da je ispred obiteljske kuće Muriza Memića ispaljeno šest hitaca.

Kako je prijavljeno policiji, pucano je iz džipa u pokretu, a vozilo se zatim udaljilo u nepoznatom pravcu. Policija je zatim izdala priopćenje da upotreba oružja nije povezans s ciljem napada na kuću Muriza Memića i da je se radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

No, kako su uslijedile dalje provjere, utvrđeno je da je iz plinskog pištolja pucao Senad Botulja, koji je bio u službenom vozilu Federalne uprave civilne zaštite.

''Botulja revolveraš, bio u vozilu zajedno sa sinom Enesa Memića, v. d. direktora FUCZ-a, kojem je jučer bila svadba. Za volanom je bio Memićev sin Tarik, a kod Botulje su pronađena osim pištolja i 33 komada streljiva'', piše Dnevni Avaz, postavljajući pitanje kako je službeno vozilo FUCZ-a završilo u rukama Memićevog sina i kakva je postala praksa da se službenim vozilama ide u svatove.

''Na to pitanje odgovor mora dati Enes Memić, ali i Vlada Federacije koja ga je imenovala za direktora FUCZ-a'', piše Avaz.

Radi se o čovjeku koji je na ovoj poziciji nakon suspenzije Solaka zamijenio Mustafu Kadribegovića, koji je se povukao.

Memić je inače poznat po izjavi da su respiratori "Srebrene maline", zbog čije se nabavke sudi Fadilu Novalići u drugima ispravni i spremni za korištenje.

Kopirati
Drag cursor here to close