Optužnica

Devetnaestogodišnjak iz Livna pokušao ubiti brata nožem

"Optuženom se stavlja na teret da je u noći, 15. rujna 2020 godine, oko 00,40 sati u Velikom Guberu kod Livna, u obiteljskoj kući, nakon svađe brata, oštećenog D.P. (1998) uzeo nož dužine oštrice 7 cm, te oštećenom zadao jedan ubod u predio stomaka''
Vijesti / Flash | 14. 10. 2020. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Livnu potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Kantona 10 u Livnu, protiv osumnjičenog A.A. (2001) rođenog u Visokom, a nastanjen u Livnu, koji se tereti za kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju, piše N1.

"Optuženom se stavlja na teret da je u noći, 15. rujna 2020 godine, oko 00,40 sati u Velikom Guberu kod Livna, u obiteljskoj kući, nakon svađe brata, oštećenog D.P. (1998) uzeo nož dužine oštrice 7 cm, te oštećenom zadao jedan ubod u predio stomaka, nakon čega je pozvao policiju i prijavio događaj", navodi se u optužnici.

Podsjećamo da je zbog postojanja osnovana straha da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, kao i zbog toga što se radi o kaznenom djelu koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja, a za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju od 10 godina ili teža, optuženom A.A., po rješenju Županijskog suda u Livnu od 17. rujna određena i mjera pritvora u trajanju od mjesec dana.

Kopirati
Drag cursor here to close