Izvještajno-izborna Skupština

Darko Drmać novi predsjednik HVIDRA-e

Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština, a u tročlano predsjedništvo bira se po jedan član sa područja Sjevera, Centra i Juga
Vijesti / Flash | 12. 02. 2020. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u, u prostorijama udruge Hvidra grada Mostara, održana Izvještajno-izborna Skupština na kojoj je umjesto dosadašnjeg predsjednika Mire Šunjića dužnost preuzeo Darko Drmać u razdoblju od dvije godine.

Dva dopredsjednika u naredne dvije godine su Miro Šunjić (sjever) i Mario Cvitković (centar).

Svake četiri godine provodi se redovita izborna Skupština,  a u tročlano predsjedništvo bira se po jedan član sa područja Sjevera(1.bojna, 2.bojna, Orlačka satnija, Satnije Drežnica, Grabovica i Vrdi) sa područja Centra (3.bojna, 4.bojna, 5. bojna i Samostalna satnija Zalik) i sa područja Juga (6.bojna, 7.bojna, 8.bojna, 9.bojna i Samostalna satnija Buna).

Verifikacijska komisija je ustanovila da je na Skupštini bio prisutan 31 punopravni izaslanik.

Dosadašnji predsjednik Miro Šunjić otvorio je Skupštinu i podnio financijsko izvješće, a član Nadzornog odbora Emil Ćorić potvrdio da je rađeno sve transparentno i po zakonu.

Šunjić se svima zahvalio na ukazanom povjerenju, te naglasio da je Udruga za vrijeme njegovog mandata uspješno djelovala i ostvarila zacrtane ciljeve - Aktivno sudjelovali u obilježavanju važnih datuma i obljetnica; Pomagala financijski najugroženije članove i njihove obitelji; Organizirali posjete i održavali kontakte sa bratskim Udrugama u Republici Hrvatskoj.

Šunjić i dalje ostaje aktivan u Udruzi na mjestu dopredsjednika Udruge i kao predsjednik povjerenstva za izradu monografije'' 25 godina Božićnih turnira Hvidra Mostar ''.

Novi predsjednik Darko Drmać se također zahvalio prisutnim izaslanicima na ukazanom povjerenju i obećao da će jednako kvalitetno nastaviti voditi Udrugu u naredne dvije godine svoga mandata, stoji na kraju priopćenja za javnost.

Kopirati
Drag cursor here to close