Mama stala u sinovu obranu

Afera kolači - CZ ga zvala u pomoć jer u BiH 20. ožujka nitko nije imao maske

''Ja sam farmaceut i puno sam toga uradila što ste vi zaboravili. Otac mu je kirurg i moje dijete nije moglo pogriješiti u tom smislu da radi nešto mimo zakona'', rekla je Šahman, zastupnica u Skupštini KS.
Vijesti / Flash | 06. 05. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilsena Šahman, zastupnica u Skupštini KS danas se obratila javnosti povodom medijskih tekstova o navodnoj aferi u vezi s uvozom maski preko firme čiji je vlasnik njezin sin.

''Ja sam njemu samo teret, on u svom poslu ima samo probleme zbog mene, odnosno zbog toga što sam ja skupštinska zastupnica'', kazala je između ostalog Šahman, koja je odgovorila na novinarska pitanja i pojasnila da ovaj posao nema veze s njenom političkom pozicijom.

''Moj sin je odrastao čovjek, završio je ekonomiju u Zagrebu koji mu ja nisam mogla završiti očito. On je samostalan. Prošli tjedan sam dobila poziv, dala sam informacije i jučer je izašao članak. Firma je registrirana na promet veliko i malo, na promet protetike, opreme a ne samo slastičarnih proizvoda. Posao im je stao u siječnju, ostao je sa šest radnika. Sin mi je stupio u kontakt s firmom u Tešnju da za njega proizvode zaštitne maske, ne medicinske maske. Ja sam farmaceut i puno sam toga uradila što ste vi zaboravili. Otac mu je kirurg i moje dijete nije moglo pogriješiti u tom smislu da radi nešto mimo zakona'', kazala je Šahman.

Pojasnila je da 20. ožujka nitko nije imao maske u BiH i da je CZ njega zvala u pomoć.

''Na cijelom ovom poslu je zaradio nepunih 5 tisuća KM koje nisu dovoljne da se pokriju troškovi proizvodnje u Tešnju. Sto ljudi dodatno je zaposleno tamo da proizvodi maske i išao je dva puta dnevno tamo. Ponosna sam jer je moj sin uspio sačuvati radna mjesta. On se bavi i humanitarnim radom i donirao je maske i mnogo toga. Ako vas zanimaju bilo kakvi poslovi mog sina, imam svu dokumentaciju, a ostalo ćete njega pitati jer je odrasla osoba'' kazala je. 

Na kraju je naglasila da njen sin nije čovjek kojeg zanima politika, da nije uhljebljen u državne institucije i da to nikada nije želio.

''Ne bih željela da njegova firma postane poligon naših prepucavanja, ali ako do toga dođe i bude mu upitan posao, onda ćemo imati veliki problem. Ovo što opozicija radi i petlja djecu, to je njihova stvar. Nemam šta da krijem i ne optužujem medije. Naprotiv, želim da se istina sazna. To tvrdim i dajem obje ruke da nisam utjecala. Zašto bih to radila? Da zaradim pet tisuća KM? Zašto? Svjesna sam da sam pod lupom i zašto bih to radila'', kazala je, prenosi Avaz.

 

Kopirati
Drag cursor here to close