20. godina

Ravnatelj GPBiH Zoran Galić održao sastanak povodom odlaska dosadašnjeg načelnika

Nakon 20 godina rada, od samog osnivanja ove policijske agencije, dosadašnji načelnik Kabineta ravnatelja Radiša Samardžija oprostio se danas s kolegama iz Granične policije BiH povodom prelaska na mjesto ravnatelja Agencije za forenzička ispitivanja
Vijesti / Flash | 10. 02. 2021. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine održao je sastanak, 10. veljače 2021. godine u Glavnom uredu, povodom odlaska dosadašnjeg načelnika Kabineta ravnatelja GPBiH Radiše Samardžije na drugo radno mjesto.

Sastanku su nazočili: zamjenik ravnatelja Fahrudin Halač, pomoćnik ravnatelja za organizaciju i operacije Dragan Kulić, načelnik Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu Vladimir Popović, savjetnici ravnatelja i suradnici u Kabinetu.

Foto: GPBiH / Ravnatelj GPBiH Zoran Galić održao sastanak povodom odlaska dosadašnjeg načelnika

Nakon 20 godina rada, od samog osnivanja ove policijske agencije, dosadašnji načelnik Kabineta ravnatelja Radiša Samardžija oprostio se danas s kolegama iz Granične policije BiH povodom prelaska na mjesto ravnatelja Agencije za forenzička ispitivanja i vještačenja.

Zahvalio je nazočnima na lijepoj suradnji tijekom proteklih godina i iskazao dosadašnje zadovoljstvo rada u GPBiH, unatoč mnogim izazovima.

Ravnatelj GPBiH Zoran Galić zahvalio je Samardžiji na predanom radu i profesionalnosti.

"Zahvaljujem svom dosadašnjem prvom suradniku na predanom radu Graničnoj policiji BiH. Riječ je o čovjeku koji je pokazao u ovih 20 godina rada u Graničnoj policiji kako se na staložen i miran način može riješiti svaki problem i ovim putem želim mu sreću u novim poslovnim izazovima, a ne sumnjam da će biti izuzetno profesionalan i korektan kao novi šef u drugoj agenciji“, rekao je ravnatelj Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close