Obilazak PU Mostar

Ministar MUP-a HNŽ obišao službenike policije na dužnosti

"Iskoristio bih ovu priliku i svim službenicima MUP-a HNŽ čestitao novu 2019. godinu, a večeras sam posjetio i osobno čestitao službenicima PU Mostar predstojeću godinu, uz želje za puno zdravlja i uspjeha".
Vijesti / Flash | 01. 01. 2019. u 02:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pola sata nakon ponoći, ministar Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) Slađan Bevanda obišao je službenike Policijske uprave Mostar koji su Novu godinu dočekali na dužnosti.

"Iskoristio bih ovu priliku i svim službenicima MUP-a HNŽ čestitao novu 2019. godinu, a večeras sam posjetio i osobno čestitao službenicima PU Mostar predstojeću godinu, uz želje za puno zdravlja i uspjeha.

Do ovog trenutka stanje po pitanju sigurnosti je zadovoljavajuće, te je situacija u sve tri policijske uprave (PU Čapljina, PU Mostar, i PU Konjic) na vrlo dobrom nivou.

Foto: Bljesak.info / Slađan Bevanda u posjeti PU Mostar

PU Mostar i ministarstvo sam obišao iz dva razloga, prvi je da osoblju čestitam Novu godinu, a drugi je da vidimo stanje na licu mjesta, odnosno na terenu gdje smo se načelnik PU Mostar Dragan Jelonjić i ja uvjerili kako sve protiče u najboljem redu", kazao je Bevanda.

Doček Nove godine protekao je u vedrom ozračju, uz nastup bendova S.A.R.S., Zabranjeno pušenje i Dobre vibracije.

Kopirati
Drag cursor here to close