Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar

Mostar bez Hrvata, Bošnjaka, Srba kao i svih ostalih ne bi bio Mostar

"Bez obzira na različitosti budimo jedno, jer samo tako se može opstati i osigurati da naša djeca u našem Mostaru imaju jednake mogućnosti, a Mostar bude grad po mjeri svih nas, poruka je svih predstavnike liste „Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar
Vijesti / Flash | 18. 12. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u 11 sati u Hotelu Mostar održana je završna konvencija liste "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" na kojoj su predstavljeni kandidati s gradske liste: Velibor Milivojević, Sonja Žarković Kuzman, Radislav Tubić, Dušan Golo, Gorica Rašović, Goran Radović, Nedeljka Čorlija, Dragan Škoro, Natalija Kuzman, Dalibor Đurasović, Tamara Savić, Zoran Janković, Sonja Rupar, Siniša Jokanović, Oleg Belović, Jelena Kalem, Veselin Gatalo i Milenka Mavrak.

Javnosti su se još jednom obratili i predstavnici područnih lista i to Duško Savić, Doris Žutina, Dragana Muratović, Predrag Dabić i Dragana Ćorić.

"Vjerujem da će sa svakim novim danom, našoj listi pridruživati sve više drugih naroda, jer ćemo svojim radom pokazati da im je uz nas i s nama mjesto. Primitivne su borbe i prisvajanja Mostara, na moj, tvoj, njegov. Izdignimo se, jer Mostar bez Hrvata, Bošnjaka, Srba kao i svih ostalih ne bi bio Mostar", izjavio je nositelj gradske liste dr. Velibor Milivojević.

Politikom pomirenja, tolerancije, vraćanjem povjerenja pokrenimo naš grad u jedno bolje vrijeme, vrijeme gdje će sigurnost naše djece biti prioritet, a egzistencija koju im osiguraju roditelji više nikada neće biti pod znakom pitanja” istakao je dr Milivojević.

Mostar se mora obnoviti, urediti i izgraditi. Kroz povoljnu poslovnu, ali i socijalnu klimu privući će se investicije, a na bazi realnih analiza i pokazatelja pokrenut će se privreda. Ulaganjem u omladinu i sport, te razvojem Mostara kao jedne multietničke sredine koja prihvata sve ljude bez obzira na pripadnost stvorit će se uvjeti za bolju budućnost.

"Bez obzira na različitosti budimo jedno, jer samo tako se može opstati i osigurati da naša djeca u našem Mostaru imaju jednake mogućnosti, a Mostar bude grad po mjeri svih nas, poruka je svih predstavnike liste „Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“

Izlaskom na izbore i vašim glasom za listu „Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar“ dajete perspektivu i budućnost Mostaru, a budući predstavnici ove liste u gradskom vijeću će raditi pošteno i odgovorno u interesu svih građana Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close