Zinedin Puce

6 razbojstava: Potvrđena optužnica i produžen pritvor Mostarcu

Puce se trenutno nalazi u pritvoru u KPZ Mostar i Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optuženog.
Vijesti / Flash | 27. 12. 2021. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva HNŽ-a Mostar protiv Zinedina Puce (1999.) iz Mostara, zbog osnovane sumnje da je u razdoblju od 6. studenog do 1. prosinca ove godine počinio šest kaznenih djela razbojstva.

Optuženi je počinio kaznena djela na području Mostara prilikom čega je otuđivao novac, i to na štetu prodavaonice mješovite robe "Eso promet", na štetu dvije sportske kladionice "Bet Live", te na štetu sportske kladionice "Premier" i sportske kladionice "Sport Plus", te na štetu ljekarne "Lupriv".

Optuženi Zinedin Puce je kaznena djela razbojstva počinio uz prijetnju da će izravno napasti na život i tijelo uposlenih djelatnica, te uz uporabu opasnog oruđa-noža, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Mostar.

Puce se trenutno nalazi u pritvoru u KPZ Mostar i Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optuženog.

Županijski sud je danas svojim rješenjem produžio pritvor optuženom i pritvor može trajati do okončanja kaznenog postupka, a najduže dvije godine, jer postoje naročite okolnosti koje opravdavaju strah da će optuženik boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo, a za to kazneno djelo se može izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, dodaje se u priopćenju Županijskog tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close