Evidentirana tri kaznena djela

ŽZH: U tri prometne nesreće ozlijeđene dvije osobe

U protekla 72 sata na području ŽZH evidentirane su tri prometne nesreće, tri kaznena djela i dva narušavanja javnog reda i mira
Vijesti / Crna Kronika | 30. 10. 2017. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla tri dana na području Županije Zapadnohercegovačke dogodile su se tri prometne nesreće te je evidentirano isto toliko kaznenih djela.

Kako je objavio MUP ŽZH u biltenu ''Halo 122'', jedna prometna nesreća je bila s većom materijalnom štetom, a ostale dvije s manjom te su u njima ukupno ozlijeđene dvije osobe.

Od tri kaznena djela jedno je bilo iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ FBiH, dok je drugo kazneno djelo iz čl. 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornost i treće kazneno djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta KZ FBiH. ''Policijski službenici poduzimaju operativno-taktičke mjere i radnje'', navode iz policije.

U protekla 72 sata na području ŽZH evidentirana su i dva narušavanja javnog reda i mira. ''Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a'', navodi MUP ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close