Napad iz čista mira

Zenica: Muškarac u središtu grada prišao ženama i napao ih nožem

Muškarac je prišao ženama u samom centru grada izvadio nož i napao ih.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 04. 2024. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije žene napadnute su u Zenici ispred tržnog centra.

U ulici Islambegovića put u ponedjeljak je došlo do narušavanja javnog reda i mira kada je tom prilikom jedna muška osoba nasilničkim ponašanjem ozlijedila dvije ženske osobe, za radio Zenit potvrdili su u Ministarstvu unutarnjih poslova ZDK.

''U 12:50 došlo je do nasilničkog ponašanja od strane lica M.A. (1981.) iz Zenice prema licima F.B. (1963.) i P.A. (1985.) iz Zenice. Radi se o ženskim osobama koje su usljed zadobijenih povreda prevezene u službu Hitne pomoći Zenica'', kazao je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Nedugo poslije, točnije u 12:55 sati, lociran je počinitelj ovog kaznenog djela u ulici Safvet Bega Bašagića, gdje je i priveden u službene prostorije MUP-a ZDK.

Očevid obavljaju pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova ZDK.

Našem portalu javila se članica obitelji ozlijeđenih žena napisavši kako su napadnute njena majka i sestra, koja je kako kaže bila s djetetom od 19 mjeseci.

''Čovjek, ako se uopće može tako nazvat, im je došao iz čista mira, nije tražio novac niti ih je pljačkao. Izvadio je nož, a nedugo nakon toga je fizički nasrnuo na obje. Mojoj majci je slomljen nos, a sestri se i dalje konstatiraju ozljede. Policija ga je nedugo nakon uhitila. Smatram da se ovakvo nešto treba podijeliti da javnost zna što se događa u sred bijela dana u samom centru'', napisala je.

Kopirati
Drag cursor here to close