Mostar

Žena uhvaćena zbog krađe građevinskog materijala na Bišću polju

Djelatnici policije su u napuštenoj nekadašnjoj fabrici duhana Mostar pronašli većinu ukradenih stvari kao i počinitelja a radi se o E.I.(2000) iz Mostara.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2024. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 21.veljače 2023.godine oko 14 sati u PU Mostar obratio se djelatnik TC 'PLAZZA' lociran na Bišću polju i prijavio kako im je otuđena veća količina građevinskog metalnog materijala a koji je stajao neograđen sa vanjske strane objekta.

Na lice mjesta izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da je nepoznata osoba otuđila neutvrđenu količinu aluminijskih profila, 2 bunta bodljikave žice, kade za klimu te razni građevinski materijal.

Pregledom video nadzora utvrđeno je da je krađu izvršila nepoznata ženska osoba. Obilaskom terena te operativnim radom, djelatnici policije su u napuštenoj nekadašnjoj fabrici duhana Mostar pronašli većinu ukradenih stvari kao i počinitelja a radi se o E.I.(2000) iz Mostara.

Osoba je lišena slobode i bit će predata Odjelu kriminalističke policije na daljnje postupanje, a pronađene stvari su vraćene vlasniku TC 'PLAZZA', navedeno je u policijskom izvješću.

 

Kopirati
Drag cursor here to close