Višići

Završio u mostarskoj bolnici: Pretukao mladića nakon što mu je oštetio automobil

Počinitelj R.M. je osumnjičen za fizički napad i priveden u PU Čapljina. Nad njim se provodi kriminalistička operativna istraga zbog fizičkog napada, navedeno je iz MUP-a HNŽ
Vijesti / Crna Kronika | 11. 04. 2024. u 11:48 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaestogodišnji mladić M.M. iz mjesta Višići, pokraj Čapljine, zadobio je teške tjelesne ozljede, te je hospitaliziran u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, nakon napada koji se dogodio u utorak 9. travnja u ovom mjestu.

Ovo je za Bljesak.info potvrđeno i iz Ministarstva unutarnjih poslove Hercegovačko-neretvanske županije, u kojem nam je navedeno kako je počinitelj R.M. priveden u Policijsku upravu Čapljina.

''Počinitelj  R.M. je osumnjičen za fizički napad, priveden je u PU Čapljina. Nad njim se provodi kriminalistička operativna istraga zbog fizičkog napada, dok je oštećeni M.M. prebačen na hospitalizaciju'', navedeno je kratko u odgovoru iz MUP-a HNŽ.

I iz Tužiteljsstva HNŽ su potvrdili kako je napad prijavljen, no ne odmah.

''Vezano za vaš upit, obavještavamo vas da je dežurni tužitelj naknadno obaviješten o događaju od 9. travnja 2024. godine, te je naložio lišenje slobode osobe R.M. iz Čapljine, te poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji u predmetu'', kazala je za Bljesak.info glasnogovornica Ana Rajič.  

Kako neslužbeno doznajemo, napad se dogodio nakon što je mladić u mjestu Višići pretjecao R.M. te mu je tom prilikom oštetio vozilo.

Roditelji mladića...

Kako su za Bljesak.info naveli i roditelji ozlijeđenog mladića, vozač R.M. je zatim zaustavio vozilo mladića, te fizički nasrnuo na njega.

''Udarao ga je šakama i pištoljem u glavu nakon čega je naš sin zadobio teške ozljede, te se trenutno nalazi u bolnici u Mostaru gdje čeka operativni zahvat. Naš sin nakon što je tijekom pretjecanja oštetio automobil napadača trebao se zaustaviti, ne opravdavamo taj postupak, no nije u redu da pretrpi ovakav fizički napad i da nitko za to ne snosi posljedice'', naveli su roditelji za Bljesak.info.

Ozlijeđenom mladiću su u pomoć, kako navode roditelji, pristigli njegovi prijatelji koji su ga, odveli u Hitnu pomoć a zatim i u mostarsku bolnicu.

''Policiji zamjeramo to što našem sinu koji je nakon napada ležao bez svijeti nisu pozvali hitnu pomoć niti ga odveli da mu se pruži pomoć, već su to uradili njegovi prijatelji koji su naknadno došli'', rekli su nam roditelji.

Od ranije poznat policiji...

Prema neslužbenim informacijama, napadač R.M je od ranije poznat policiji i bio je sudionik brojnih napada i remećenja javnog reda i mira.

Ove navode u MUP-u HNŽ nisu potvrdili, kao ni navode da je napadač upravljao vozilom koje je neregistrirano. Također, na naš upit posjeduje li napadač dozvolu o posjedovanju i nošenju oružja, nismo dobili odgovor.

Kopirati
Drag cursor here to close