Tužiteljstvo HNŽ

Napad mladića u Stocu: Do sada privedeno pet osoba, svi iz Mostara

Tijekom jučerašnjeg dana uhićene su dvije osobe, a danas još tri, koji su nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Čapljina predani u nadležnost Tužiteljstva HNŽ. Najmanje šest osoba, koji se dovode u vezu s ovim slučajem, je identificirano.
Vijesti / Flash | 10. 04. 2024. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet osoba, svi s područja Mostara, koje se dovode u vezu s napadom na četvoricu mladića u Stocu su do sada lišene slobode, iz Tužiteljstva HNŽ.

Tijekom jučerašnjeg dana uhićene su dvije osobe, a danas još tri, koji su nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Čapljina predani u nadležnost Tužiteljstva HNŽ.

 ''Patrola policije PS Čapljina lišila je slobode dvije osobe M.Č. (2006.) i R.S. (1997.) iz Mostara. Nakon završene kriminalističke obrade u odjelu kriminalističke policije PU Čapljina, po nalogu dežurnog tužitelja, provela i predala u PS Čitluk u prostorije za zadržavanje'', potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Također, još najmanje šest osoba, koji se dovode u vezu s ovim slučajem, je identificirano.

Kako navode, po kompletiranju istražnih radnji, javnost će o svemu biti obaviještena, a u tijeku su i sve druge neophodne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti kritičnog događaja.

Prema policijskim navodima, napad se dogodio u noći sa subote na nedjelju, oko ponoći, kada je skupina od desetak osoba s tri automobila presrela automobil kojim je upravljao M. A. (2004) iz Poplašića, Stolac, u kome su bile još tri osobe.

Napadači su bejzbol palicama udarali po automobilu u vlasništvu M. A., a zatim su palicama pretukli i putnike iz vozila, kojima je liječnička pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici ''Dr. Safet Mujić'' i Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close