Penjali se po stolicama pa izbačeni

Zaštitari mostarskog noćnog kluba pretukli tri državljana Hrvatske

Policijski djelatnici su kako se navodi, utvrdili da su navedene osobe bile u noćnom klubu ''Cube'' te da su se penjali po stolicama u unutrašnjosti objekta zbog čega su ih zaštitari izbacili van obejkta
Vijesti / Crna Kronika | 18. 12. 2023. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaštitari noćnog kluba ozlijedili su tri osobe, nakon što su ih ozbacili iz kluba zbog penjanja po stolicama.

Kako se navodi na stranici MUP-a HNŽ-a u noći sa 16. na 17. prosinac 2023. godine u 02,50 sati dežurni lječnik Hitne pomoći Mostar je obavijestio policiju da su se za pomoć obratile osobe  sa ozljedama  iz fizičkog napada.

''Radi se o državljanima Republike Hrvatske D.J.(1997) iz Splita, S.Đ.(1988) iz Splita i A.S.(1992) iz Dubrovnika. Zbog zadobivenih ozljeda osoba D.J. je prevezen na CUM Mostar'', navodi se stranicama MUP-a.

Policijski djelatnici su kako se navodi, utvrdili da su navedene osobe bile u noćnom klubu ''Cube'' te da su se penjali po stolicama u unutrašnjosti objekta, zbog čega su ih kako je navedeno na stranicama MUP-a, zaštitari agencije 'Elite', njih šest-sedam, izbacili van iz objekta.

''Tu su osobu D.J. udarali dok je ležao na zemlji,  a jedan od zaštitara je navodno imao kapu fantomku na glavi i u ruci palicu kojom je više puta udario osobu D.I. Slijedi daljnji rad na rasvijetljavanju događaja'', navodi se na stranicama MUP-a.

Sa stranica MUP-a HNŽ-a

Iz Elite security-ja su telefonski a naknadno i pismeno pozvali redakciju portala Bljesak.info rekavši kako oni ne osiguravaju ovaj objekt.

Iz ove osiguravajuće kuće su nam rekli kako zaštitari Elite security-ja nikad nisu osiguravali ovaj objekt te da je demant je otišao PU Mostar

Demant ove osiguravajuće tvrtke na informacije koje su službeno i javno objavljenje na stranicama MUP-a HNŽ-a  očekujemo i od MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close