Josue startao na Seedorfa

Revijalna utakmica pa skoro tučnjava

São Paulo je slavio 4:1, a jedan detalj je obilježio susret. Bivši brazilski veteran Josue je žestoko startao u jednom duelu na Seedorfa
Sport / Nogomet | 17. 12. 2023. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije trideset godina su igrali utakmicu Interkontinentalnog kupa u Japanu. São Paulo kojeg je tada s klupe vodio Telê Santana je slavio 3:2 golom Müller dvije minute prije kraja. 

Milan je igrao ovaj susret jer je Olympique Marseille ostao bez naslova prvaka Europe nakon otkrivene afere oko namještanja utakmica u Francuskoj. Trideset godina kasnije na stadionu Morumbi u Brazilu, odigrana je revijalna utakmica kojem se obilježio susret u Japanu.

Video: São Paulo - Milan 3:2 

São Paulo je slavio 4:1, a jedan detalj je obilježio susret. Bivši brazilski veteran Josue je žestoko startao u jednom duelu na Seedorfa, Nizozemac je burno reagirao i odmah krenuo u obračun s bivšim nogometašem Wolfsburga. Njihov obračun u sudačkoj nadoknadi spriječili su ostali nogometaši na terenu te je meč priveden kraju.

Video: São Paulo - Milan 4:1

Tri gola za São Paulo je postigao Dodo, jedan je dodao Valber, dok je jedini strijelac za Milan bio Ricardo Oliveira. Kada pogledate sastave jednog i drugog tima, vidjet ćete da je bilo jako malo onih kojih su igrali tu utakmicu 1993. godine, posebno u dresu Milana.

Kopirati
Drag cursor here to close