Opsežna potraga

Više od 70 ljudi traži nestalog muškarca

Nestali muškarac se u utorak oko 10 sati ujutro udaljio od kuće i više se nije vraćao.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 05. 2023. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Čuništa kod Olova nestao je muškarac incijala F.H, rođen 1966. godine. U potragu su uključeni i pripadnici Gorske službe spašavanja Zavidovići i Novi Grad te pripadnici MUP ZDK-a.

Nestanak je policiji prijavljen sinoć u 21 sat i 47 minuta. Nestali muškarac se u utorak oko 10 sati ujutro udaljio od kuće i više se nije vraćao, prenosi Avaz

Tijekom noći u potragu su se uključili pripadnici GSS Zavidovići i Novi grad sarajevo te lokalno stanovništvo. Potraga je nastavljena i danas priopćeno je iz PS Olovo čiji su službenici i danas na terenu.

Iz Policije pozivaju sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da se informacije jave na broj 122.

Kako je priopćila obitelj, H.F se uputio prema lokalitetu tzv, Okretaljka i Lijeha noseći sa sobom sjekiru. Na sebi je imao u trenutku nestanka crnu duksericu i trenerku, prenosi Radio Olovo.

Iz GSS Novi Grad su potvrdili da su skupa sa kolegama iz Zavidovića bili uključeni u potragu tijekom noći i da se na teren nalazio 60 do 70 osoba koje su tražile nestalu osobu.

U popodnevnim satima pripadnici GSS Novi Grad će se ponovo pridružiti potrazi, a trenutno se na terenu nalaze pripadnici GSS Zavidovići.

Kopirati
Drag cursor here to close