Policijsko izvješće

Vikend u Mostaru: 23 prometne, 10 osoba ozlijeđeno

Kako navode u policijskom biltenu, iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nesreće
Vijesti / Crna Kronika | 30. 08. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 28. kolovoza u 13,20 sati, dogodila se prometna nesreća u Ulici kralja Tomislava u Mostaru u kojoj su sudjelovali D.M. (1959) s vozilom marke Mercedes i pješakinja A.T. (1969) koja je zadobila teške tjelesne ozlijede. O svemu je upoznat tužitelj i izvršen je očevid. 

Dan ranije, u 8 i 30 sati, dogodila se prometna nesreća na magistralnoj cesti M17, u mjestu Crnaja, općina Jablanica, u kojoj su sudjelovali K.V. (1995) iz Mostara s vozilom marke VW Golf IV i R.H. (1977) iz Tuzle s vozilom Opel Antara. Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobila je suvozačica iz vozila Opel D.H. (1972).

U subotu je, oko 21,40 sati, patrola policije PS Konjic je na parking prostoru, u Ulici Mostarska u Konjicu, izvršila pretres I.B. (1998) iz Konjica kod kojega su pronađena dva pvc smotuljka sa sadržajem bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu Speed. Kod istog je pronađen i tzv. 'bokser'. I.B. je lišen slobode,  navedeni predmeti su uz potvrdu izuzeti, a o svemu su upoznati krim. policija i tužitelj.

Kako navode u policijskom biltenu, iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 23 prometne nesreće; na području Mostara 9, na području Prozor-Rame 3, na području Jablanice 3, na području Neuma 3, na području Stoca 2, na području Čitluka 1, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba ozlijede neutvrđenog stupnja, a osam osoba lake tjelesne ozlijede.

 

Kopirati
Drag cursor here to close