U više objekata

Vikend-racija u mostarskim kafićima: Uhićeno više osoba zbog droge

U sklopu akcije je izvršena racija u više caffe barova, a privedeno je više osoba zbog posjedovanja i konzumiranja droge.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 01. 2023. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 27. siječnja, u večernjim satima na području grada Mostara provedena je akcija u kojoj su sudjelovali djelatnici Sektora krim. policije te svih policijskih uprava.

U sklopu ove akcije je izvršena racija u više caffe barova.

U udruzi građana ''Red Army'' lišeni slobode su A.L. (1996.), I.G. (1989.), E.B.(1991.) i S.G. (1999.) od kojih je tom prilikom izuzeto više omota sa nn biljnom materijom, jedan omot sa praškastom bijelom tvari dok je osoba E.B. od sebe odbacio 5 omota sa nn bijelom praškastom tvari. U objektu je također na stolu pronađena mrvilica za usitnjavanje opojne droge marihuane .

U caffe bar ''Pauk'' lišen slobode je K.Ć. (1989.) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot sa nn biljnom materijom.

U UO ''Cocoloco'' lišen slobode je S.M. (1977.) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot sa nn biljnom materijom kao i u UO ''Leonhart'' gdje je lišen slobode P.S. (1991.) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot sa nn biljnom materijom.

U UO ''PUB'' u Raštanima lišen slobode je S.B. (1999.) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot sa biljnom nn materijom.

Kopirati
Drag cursor here to close