Nemile scene

VIDEO | Procurila snimka tučnjave na koncertu Aleksandre Prijović u Mostaru

Aleksandra je pjevala pred nekoliko tisuća ljudi, a za vrijeme incidenta pjevačica je boravila u backstageu jer je napravljena stanka zbog kiše.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 08. 2023. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Aleksandra Prijović nastupala je u Mostaru u klubu Havana gdje je došlo do pucnjave kojoj je, kako smo već pisali, prethodila tuča.

Aleksandra je pjevala pred nekoliko tisuća ljudi, a za vrijeme incidenta pjevačica je boravila u backstageu jer je napravljena stanka zbog kiše.

Za vrijeme stanke došlo je do tučnjave između osiguranja i gostiju, a kako se vidi na snimci, među prisutnima je zavladala panika, a udarali su se čak i barskim stolovima.

Video: Tučnjava na koncertu Aleksandre Prijović

Podsjetimo, dvije osobe privedene su zbog pucnjave koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u 1:50, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Kako su kazali za naš portal, nitko nije ozlijeđen od posljedica upotrebe vatrenog oružja, ali je ozlijeđenih bilo zbog tučnjave koja je prethodila navedenom incidentu.

Podsjetimo, druga je to pucnjava u Mostaru u dva dana. U petak je oko 11:45 sati došlo do pucnjave u blizini Generalnog konzulata Srbije u Mostaru.

Pucnjavu je prijavio policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji osigurava objekat, a na terenu je bila Interventa policija MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close