Radno

Crnogorska banda 'aktivna' u inozemstvu: Uhvaćeni sa 69 kg kokaina

Policija je zaustavila vozilo, kojim su se uhićeni vraćali iz Španjolske i nakon nekoliko sati pretresa pronašla 69 kg kokaina u pakovanjima od po kilogram u tajnom bunkeru u vozilu.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 05. 2018. u 11:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Francuskoj je ućineno pet crnogorskih državljana, nakon što je policija u njihovom osobnom vozilu pronašla 69 kg kokaina, vrijednog oko dva i po milijuna eura. 

Kako prenose podgorički mediji, policajci su očekivali da Crnogorci švercaju oružje, ali su, ipak, pronašli kokain. Policija je zaustavila vozilo, kojim su se uhićeni vraćali iz Španjolske i nakon nekoliko sati pretresa pronašla 69 kg kokaina u pakovanjima od po kilogram u tajnom bunkeru u vozilu. 

Među uhićenima je vođa kriminalne grupe i jedna žena. 

Nakon akcije pretresene su kuće osumnjičenih, u kojima je francuska policija zaplijenila četiri luksuzna automobila, dva skupocjena sata i 40.000 eura. 

Kako prenose mediji, ta crnogorska banda je bila u fokusu pažnje policije jer je bila veoma aktivna u Parizu, Španjolskoj i na Balkanu. 

Očekuje se i da nadležni zaplijene nekretnine vrijedne oko 500.000 eura, koje su, kako se sumnja, uhićeni stekli kriminalnim aktivnostima

Kopirati
Drag cursor here to close