Koristoljublje

Uhićen maloljetnik zbog ubojstva žene

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt osobe B.A. nastupila nasilnim putem, usljed iskrvavljenja uzrokovanog ozljedom na vratu.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 03. 2022. u 16:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona uhitili su maloljetnu osobu inicijala K.S. iz Zenice, zbog ubojstva ženske osobe inicijala B.A.

Naime, 19. ožujka ove godine Policijskoj stanici Centar u Zenici, prijavljeno je da je u ulici Poglavnica, u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo ženske osobe, inicijala B.A. (1966) iz Zenice.

Službenici Sektora kriminalističke policije, kojim je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZDK, izvršili su očevid na mjestu zločina.

Obdukcijom je utvrđeno da je smrt osobe B.A. nastupila nasilnim putem, usljed iskrvavljenja uzrokovanog ozljedom na vratu.

Nakon opsežnih intenzivnih aktivnosti službenika Sektora kriminalističke policije, pronađena je i uhićena maloljetna osoba inicijala K.S. iz Zenice, a koja se sumnjiči da je izvršila navedeno krivično djelo.

Nakon kriminalističke obrade i ispitivanja K.S. će biti predan u nadležnost i daljnje postupanje Županijskom tužiteljstvu ZDK, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ''ubojstvo''.

Kako je utvrđeno provedenom istragom, motiv ubojstva je bio koristoljublje, priopćeno je iz Uprave policije MUP ZDK.

Kopirati
Drag cursor here to close