Policija traga za nalogodavcima

Istraga o ubojstvu policijskog službenika: Uhićeni D. R. predan u Tužiteljstvo

Policijski službenici MUP-a u dosadašnjim aktivnostima, u okviru istrage krivičnog djela teško ubojstvo, do sada su priveli više desetina lica na području Republike Srpske
Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2022. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru istrage o ubojstvu policijskog službenika Radenka Bašića, lice čiji su inicijali D.R. iz Prijedora predano je, nakon kriminalističke obrade u policiji, na postupanje nadležnom tužitelju Okružnog javnog tužiteljstva u Prijedoru, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova /MUP/ Srpske.

U priopćenju se navodi da su policijski službenici MUP-a u dosadašnjim aktivnostima, u okviru istrage krivičnog djela teško ubojstvo do sada priveli više desetina lica na području Republike Srpske, koja bi se mogla dovesti u vezu sa ubojstvom policijskog službenika Radenka Bašića.

Кako se naglašava, u ovim aktivnostima pripadnici MUP-a aktivno surađuju sa predstavnicima drugih policijskih agencija, a sve aktivnosti se provode pod nadzorom nadležnog tužiteljstva.

Načelnik Sektora kriminalističke policije prijedorske Policijske uprave Radenko Bašić ubijen je u ponedjeljak, 21. ožujka, iz vatrenog oružja u prijedorskom naselju Pećani, javlja Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close