Osumnjičen

Uhićen 26-godišnji Konjičanin: Pakirao i preprodavao drogu

Osoba se sumnjiči za krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz člana 238. Krivičnog zakona FBiH.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2023. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba inicijala A.B. (1997.) iz Konjica lišena je slobode u srijedu u operativnoj akciji "Aqua".

Naime, osoba se sumnjiči za krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga" iz člana 238. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Prilikom akcije izvršen je pretres kuće u kojoj je pronađena određena količina opojne droge Amfetamin i Cannabis te određena količina municije.

Foto: FUP / Pronađena droga

"Navedena osoba se sumnjiči da je na području HNŽ-a, područja grada Konjica tijekom 2023. godine, neovlašteno proizvodila i nabavljala opojnu drogu Amfetamin i Cannabis koju je u kući gdje boravi pripremala i pakirala radi daljnjeg stavljanja u promet, trećim osobama, te su tom prilikom pronađeni i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa predmetnim krivičnim djelom", priopćili su iz Federalne uprave policije (FUP).

Akaciju je proveo FUP pod nadzorom Županijskog tužiteljstva HNŽ-a i Područnog tužiteljstva Konjic.

"Predmetno lice će biti kriminalistički obrađeno te će o njegovom daljnjem statusu odlučivati nadležno Županijsko tužiteljstvo HNŽ, Područno tužiteljstvo Konjic", priopćeno je iz FUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close