Gacko

Uhićen jer je gradu 'zatvorio' vodu  

Vijesti / Crna Kronika | 17. 02. 2023. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba iz Gacka čiji su inicijali S.G. uhićena je kao osumnjičena da je izazvala nestanak vode u Gacku krajem prošlog tjedna, objavila je danas Policijska uprava Trebinje.

Iz policije su naveli da je S.G. uhićen zbog sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje ili uništavanje javnih uređaja, nakon što je policija, prikupljajući operativne informacije, stekla osnovu sumnje da je ta osoba izvršitelj tog krivičnog djela.

U priopćenju se navodi da je osoba kriminalistički obrađena i da je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi, a sa rezultatima uviđaja upoznato je i Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju tog krivičnog djela, nakon čega će u redovnoj proceduri podnijeti izvještaj protiv S.G. Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju.

U priopćenju se podsjeća da je Policijskoj stanici Gacko iz Javnog poduzeća "Vodovod" Gacko 13. veljače prijavljeno da je na izvorištu "Vratlo", ispod vodozahvata provaljeno u šaht i da je zavijen ventil na glavnoj napojnoj cijevi kojom se napajaju bazeni koji se nalaze ispod grada i da je to razlog za nestanak vode u gradu koji se dogodio dan ranije.

Iz trebinjske Policijske uprave je istaknuto da je odmah nakon prijave na licu mjesta izvršen uviđaj kojim su potvrđeni navodi iz prijave, objavila je Srna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close