Saznaje Srpskainfo

Ubojica načelnika Bašića za ubojstvo trebao dobiti 50 000 eura

Policijskim inspektorima je objasnio i kako se krio nakon ubojstva, te kako je za ubojstvo trebao dobiti 50.000 eura
Vijesti / Crna Kronika | 28. 03. 2022. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor portala Srpskainfo otkriva kako je Miljatović ispričao  da je naručitelj ubojstva Dalibor Railić zvani Dugi iz Prijedora, a koji se nalazi u pritvoru na osnovu odluke Tužiteljstva BiH. Osim Miljatovića, uhićen je i njegov kum, koji je nazočio dogovorima između njega i Railića.

Miljatović je nakon uhićenja doveden u službene prostorije, te je navodno pao prilikom ispitivanja na poligrafu, piše portal Srpskainfo.


Obećano mu 50.000 evra

Nakon toga, sve je priznao inspektorima i ispričao do detalja kako je izvedena ova mučka likvidacija.

"Suočen sa brojnim dokazima koje je policija prikupila protiv njega, odlučio je priznati i ispričati sve detalje. Doslovno je policiji ispričao kompletan plan likvidacije Bašića. Ispričao je kako ga je angažirao Railić, zatim kako je pripremano ubojstvo i sam način izvršenja. Nakon toga, policijskim inspektorima je objasnio i kako se krio nakon ubojstva, te kako je za ubojstvo trebao dobiti 50.000 eura" – kaže sugovornik portala Srpskainfo.

Zašto je Railić naručio ubojstvo Bašića jučer se nije točno znalo.

"Najvjerovatnije jeste kako je Railić saznao da Bašić ima neke informacije o njemu, zbog kojih bi mogao završiti u zatvoru", ističe izvor Srpskainfo.

U vrijeme ubojstva Miljatović je bio na zatvorskom dopustu.

Miljatović je osoba koja već iza sebe ima odsluženu kaznu za ubojstvo.

On je 2007. godine, zajedno sa tadašnjom djevojkom Jelenom Tegel, ubio muškarca u Banjaluci. Zbog ovog slučaja oni su prozvani banjalučki Bonie i Clyde.

Podsjetimo, Bašić je ubijen 21. ožujka kada je oko 6.50 krenuo na posao u Policijsku upravu Prijedor. Ubojica ga je čekao u blizini njegove zgrade u prijedorskom naselju Pećani, prišao mu s leđa i ispalio hitac u glavu.

Kopirati
Drag cursor here to close