Smrtni slučaj

U splitskom Kauflandu poginula radnica

"S obzirom da je inspekcijski nadzor u tijeku, ne možemo komentirati okolnosti nastanka navedenog događaja niti nalaz inspekcijskog nadzora, prije okončanja istog", izvijestili su iz Državnog inspektorata.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 06. 2023. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska policija izvijestila je jutros da je kasno sinoć u nesreći smrtno stradala žena prilikom korištenja stroja za papir. Radi se o 50-godišnjoj djelatnici Kauflanda. Nesreća se dogodila oko ponoći, prenosi Index.

Kako piše Dalmacija Danas piše je ženu prikliještila hidraulična preša za karton.

"Na mjestu događaja je proveden očevid u suradnji s nadležnim zamjenikom Državnog odvjetništva te nadležnim inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata. Temeljem naloga zamjenika državnog odvjetništva bit će provedena obdukcija", izvijestili su.

Oglasila se uprava

"Duboko smo potreseni povodom tragične nesreće koja se dogodila noćas u našoj poslovnici u Splitu te izražavamo najiskreniju i najdublju sućut obitelji, svim bližnjima, prijateljima, kolegicama i kolegama naše stradale kolegice. Obitelji i kolegama naše dugogodišnje kolegice pružat ćemo svu potrebnu podršku. Uprava Kaufland Hrvatska k.d.", izvijestili su iz Kauflanda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close