Van životne opasnosti

U sačekuši u Zagrebu upucan muškarac

Kako tvrdi Index.hr, policija je do 13 sati uhitila svu četvoricu muškaraca koje policija sumnjiči za sudjelovanje u obračunu.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 12. 2022. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako piše Index.hr, u zagrebačkim Sveticama došlo je do pucnjave oko 11:20, a radi se o sukobu nekoliko osoba gdje je jedna osoba ranjena vatrenim oružjem.

Kako tvrdi Index.hr, policija je do 13 sati uhitila svu četvoricu muškaraca koje policija sumnjiči za sudjelovanje u obračunu.

Kako neslužbeno doznaju, ranjeni muškarac nije u životnoj opasnosti i propucano mu je stopalo, a također pišu kako se radilo o svojevrsnoj sačekuši.

"Policijski službenici odmah su stigli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim mjerama traganja za počiniteljima".

"Na području Vrbovca, u manje od sat vremena, policija je uhitila dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s obračunom, a dvadesetak minuta od toga, uhićena su i preostala dvojica muškaraca. Jedan također na području Vrbovca, a drugi na području Pešćenice", izvijestila je zagrebačka policija.

Dodali su da je ozlijeđenom muškarcu pružena liječnička pomoć te da kronologiju i motive događaja utvrđuju kroz kriminalističko istraživanje.

Ranije su u policiji istaknuli da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici Grada Gospića.

Kopirati
Drag cursor here to close