Opsadno stanje

Načelnik krim-policije upucan s leđa, policijski punktovi i u susjednim općinama

Zbog ubojstva načelnik sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića punktovi policije postavljeni i u susjednim općinama i gradovima.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2022. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske oglasili su se nakon ubojstva načelnika sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića.

Iz policije su priopćili navodeći inicijale, da je u Prijedoru ubijen policijski službenik Policijske uprave u ovom gradu. Dodali su i da poduzimaju mjere i radnje u okviru istrage teško ubojstvo, a sve u cilju pronalaska počinitelja ovog krivičnog djela.

Policijski punktovi 

Zbog ubojstva načelnik sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića punktovi policije postavljeni i u susjednim općinama i gradovima, saznaje Srpskainfo.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske na svojoj Facebook stranici postavilo je crnu sliku i time odalo počast ubijenom kolegi.

Pretresi i punktovi i širom Banja Luke.

U naselju Pećani još uvijek traje očevid na mjestu ubojstva načelnika kriminalističke policije Policijske uprave Prijedor Radenka Bašića. Ovo naselje je više od tri sata pod opsadom policijskih službenika koji kontroliraju sve prolaznike i vozače.

Traže se motivi

Zbog ubojstva načelnika krim policije PU Prijedor Radenka Bašića u Prijedor je stigao i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, potvrđeno je za Srpskainfo.

Policija je do sada privela više osoba na razgovor, provjeravaju se alibi i motivi zbog kojih bi netko pucao na Bašića.

Istragu oko ubojstva načelnika Krim – policije PU Prijedor Radenka Bašića preuzelo je Republičko tužilaštvo, potvrđeno je u MUP Republike Srpske. Poduzimaju se mjere i radnje u okviru istrage teškog ubojstva, a sve u cilju pronalaska počinioca ovog krivičnog djela.

Ubijeni Bašić krenuo na posao kada mu je ubojica prišao s leđa i upucao ga. Prijedor potpuno blokiran, policija na svakom koraku.

Policijskoj upravi Prijedor u ponedjeljak u 6:53 sati prijavljeno je da je u naselju Pećani u Prijedoru nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja na drugu osobu koje je tom prilikom smrtno stradala.

Video: Ubistvo u Prijedoru
Kopirati
Drag cursor here to close