Srušio se

U Radišićima pao motorni zmaj, pilot u mostarskoj bolnici

Točan uzrok ove nesreće pokazat će istraga, jer, kako je rečeno, o svemu je obaviještena i Direkcija za civilno zrakoplovstvo (BHDCA).
Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2022. u 19:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba koja je prethodno upravljala s letjelicom zmajem srušila se jučer u mjestu Radišići kod Ljubuškog.

U Domu zdravlja Ljubuški pilotu je pružena liječničku pomoć, nakon čega je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je na daljem liječenju.

Kako doznaje Radio Ljubuški, ozlijeđen je I.B. (1984.) iz Knešpolja kod Širokog Brijega.

Tridesetosmogodišnji I.B. iz Knešpolja kod Širokog Brijega jučer je teško ozlijeđen nakon što se motorni zmaj kojim je upravljao srušio na tlo na području Ljubuškog, potvrdio je za portal Avaza dežurni tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije.

Teško ozljeđeni muškarac je, nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Ljubuški, prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje je podvrgnut operativnom zahvatu i gdje je smješten na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Kako je kazao dežurni tužitelj, nesreća se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u Radišićima kod Ljubuškog, a prema prvim informacijama, I.B. je imao problema s prizemljenjem letjelice.

Točan uzrok ove nesreće pokazat će istraga, jer, kako je rečeno, o svemu je obaviještena i Direkcija za civilno zrakoplovstvo (BHDCA).

"Bit će urađena sva neophodna vještačenja kako bi se utvrdilo je li se, eventualno, radilo o kvaru na letjelici, a bit će poduzete i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove nesreće", kazao je tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close