Mjesto Lisice

Ljubuški: U prometnoj nesreći poginuo 26-godišnjak

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na licu mjesta preminuo je K.B.(26), dok je osoba A.G.(22) zadobila tjelesne povrede zasad neutvrđenog stupnja.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 05. 2020. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Lisice, općina Ljubuški.

Oko ponoći PU Ljubuški  je zaprimila prijavu da se u mjestu Lisice dogodila prometna nesreća (samoslijetanje).

''Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja prometne nesreće izišli su policijski službenici PU Ljubuški kojom prilikom je utvrđeno da je osobnim motornim vozilom marke „VW Golf“ upravljao K.B.(26) iz mjesta Grab, grad Ljubuški, a na mjestu suvozača nalazio se A.G.(22) iz mjesta Grab, grad Ljubuški.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na licu mjesta preminuo je K.B.(26), dok je osoba A.G.(22) zadobila tjelesne povrede zasad neutvrđenog stupnja'', stoji u izvješću MUP-a.

Policijski službenici PU Ljubuški su na mjestu događaja izvršili očevidne radnje uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, a na lokalnoj cesti promet je bio u potpunosti zatvoren u vremenu od 00.10 do 05.10 sati te se preusmjeravao na alternativne pravce.

Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu obavit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar, a motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close