Izravan sudar

U sudaru na Žovnici poginule osobe iz Širokog Brijega

Na mjestu događaja intervenirali su službenici hitne medicinske pomoći, pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, a na mjestu događaja bili su i službenici Policijske uprave Mostar koji su uz dežurnu tužiteljicu obavili očevid.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 02. 2020. u 17:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nezgodi koja se dogodila u subotu u 11:55 sati na magistralnoj cesti M-6.1 između Mostara i Širokog poginula je ženska osoba I.J. (30) i muška osoba M.J. (9). Oboje smrtno stradalih je s područja općine Široki Brijeg.

Oboje smrtno stradalih su bili u osobnom vozilu Golf 3 bh. registarskih oznaka i kretali su se iz smjera Mostara ka Širokom Brijegu. Iz, za sada, neutvrđenih razloga osobni automobil je prešao u spurotni kolnički trak, te se izravno sudario s nadolazećim teretnjakom Mercedes.

Šleperom je upravljao M.D. s područja Sarajeva. Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, vozač teretnjaka nije ozlijeđen. Na mjestu događaja intervenirali su službenici hitne medicinske pomoći, pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, a na mjestu događaja bili su i službenici Policijske uprave Mostar koji su uz dežurnu tužiteljicu obavili očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close