Uhićen Albanac

Dvije tone marihuane zaplijenjene u Podgorici

Marihuana je pronađena u kamionu koji je ušao iz Albanije na graničnom prijelazu Božaj.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 11. 2020. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od dvije tone marihuane zaplijenjeno je u Podgorici, a uhićen je državljanin Albanije E.C. (40) koji je u kamionu prevozio voće i povrće, priopćeno je iz Uprave policije i Uprave carina.

Marihuana je pronađena u kamionu koji je ušao iz Albanije na graničnom prijelazu Božaj.

Pročitajte još

''Danas je realizirana zajednička akcija Uprave policije i Uprave carina, provođena u periodu od više mjeseci, usmjerena ka presijecanju međunarodne rute krijumčarenja narkotika iz pravca Republike Albanije preko teritorije Crne Gore ka zemljama Zapadne Europe'', navodi se u zajedničkom priopćenju Uprave policije i Uprave carina.

Dodaje se da je uhićen državljanin Albanije E.C. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

''Na granični prijelaz Božaj je pristiglo teretno motorno vozilo kojim je upravljao E.C. (40), državljanin Republike Albanije. Carinskom organu je prijavljena tranzitna pošiljika voća i povrća koja je bila namenjena zemljama Zapadne Europe. Detaljnim pregledom robe, koji su izvršili službenici za suzbijanje krijmučarenja, otkriveno je devet paleta na kojima se nalazila opojna droga marihuana ukupne težine od oko dvije tone'', priopćeno je, prenosi Beta.

Kopirati
Drag cursor here to close