Srbija

Četvero mrtvih u nesreći na Ibarskoj magistrali

U ovoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, dok su dvije zadobile teške ozljede.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2018. u 12:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata na putu Čačak-Mrčajevci kod Mojsinja poginule su četiri osobe, dok su dvije teže ozlijeđene, doznaje RTS.

U nesreći su sudjelovala tri automobila, a do nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila marke "Škoda" čačanskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke "Jugo" koje se kretalo ispred njega u istom smjeru, priopćio je MUP.

Nakon toga, vozač "Škode" prešao je u lijevu kolničku traku i udario u prednji dio putničkog vozila marke "Audi" kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Od siline udara "Audi" je sletio u kanal, dok se vozilo "Škoda" okrenulo na kolovozu i udarilo u "Juga" koji je sletio izvan puta i udario u metalnu ogradu.

U ovoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, dok su dvije zadobile teške ozljede.

Nakon vađenja krvi, utvrđeno je da je vozač "Škode" bio u alkoholiziranom stanju, neslužbeno doznaje RTS.

Po nalogu zamjenika osnovnog javnog tužitelja u Čačku vozaču "Škode" N. J. (1979.) iz okolice Čačka, određena je mjera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

Kopirati
Drag cursor here to close