Medijski radnik

U 37. godini preminuo Elvir Panjeta

Kolege i prijatelji se u nevjerici opraštaju od Elvira Panjete koji nas je iznenada napustio
Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2022. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elvir Panjeta, dugogodišnji medijski radnik iznenada nas je napustio te je njegova smrt rastužila mnoge kolege i prijatelje.

''Brate moj. Ne mogu još da vjerujem. Sinoć smo razgovarali, smijali se, a jutros mi javljaju da si umro. Da te dragi Allah Dženetom nagradi, a mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od čovjeka'', jedan je od komentara njegovih prijatelja koje je šokirala njegova prerana smrt.

Novinarka Arijana Saračević- Helać na Facebooku je napisala:

''Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao'', napisala je Helać.

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT, Nove BH, te Una televizije.

Televizija Nova BH se na društvenim mrežama oprostila od preminulog kolege.

''S bolom i tugom jutros smo primili vijest da nas je zauvijek napustio naš radni kolega Elvir Panjeta. Naš kolega, montažer ili kako smo ga zvali Panja, Panjeks, Panjica bio je dobri duh naše televizjie. Svojim znanjem, predanošću i trudom doprinosio je kvaliteti programa Nove BH od samih početaka. Bio je omiljeni kolega, vrhunski profesionalac, predan i fokusiran, uvijek spreman priskočiti u pomoć i dati najbolje od sebe''.

Kopirati
Drag cursor here to close