Ubojstvo 35-godišnjaka

Trebinje: Uhićen policajac osumnjičen za ubojstvo u Priboju

U Trebinju uhićen policajac osumnjičen za ubojstvo 35-godišnjaka u Priboju
Vijesti / Crna Kronika | 26. 05. 2023. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske su danas (26.05.2023. godine) na području Trebinja lišili slobode osobu Igora Avramović, rođen 19. rujna 1995. godine, u Priboju, Republika Srbija koje se tereti za teško ubojstvo u Priboju.

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedenu osobu na području Trebinja, nakon čega je lišeno slobode.

''Za navedenom sobom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21. svibnja 2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo kazneno djelo 'Teško ubojstvo' propisano Kaznenim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja. Osoba je lišena slobode i u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutarnjih poslova Kantona Sarajevo'', navodi se u priopćenju.

Podsjetimo, tridesetpetogodišnjak Ervin Ćelahmetović je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici u Priboju.

Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close