Nitko ga nije preuzeo

Tijelo trostrukog ubojice Nermina Sulejmanovića i dalje u hladnjači

Iako se početkom listopada pojavila informacija da će tijelo Nermina Sulejmanovića preuzeti njegovi stričevi, njegovo tijelo i dalje je u mrtvačnici.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 10. 2023. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubojice iz Gradačca, još uvijek se nalazi u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla, što znači da ga ni nakon dva mjeseca od počinjenog masakra u ovom mjestu, još uvijek nije nitko preuzeo.

Iz Komemorativnog centra u Tuzlu kratko su za “Nezavisne novine” poručili da je tijelo u prostorijama Centra, te da nitko ni od rodbine nije dolazio kako bi se raspitao za tijelo ili tražio da ga preuzme.

Faruk Latifagić, direktor Komemorativnog centra Tuzla, ranije je za “Nezavisne” kazao da je Sulejmanovićev otac odbio da preuzme tijelo, te naglasio kako ne postoji zakonski rok do kada tijelo može biti u hladnjači.

Podsjetimo, 2. listopada objavljeno je kako je obitelj podnijela zajhtjev za njegovo preuzimanje kako bi ga sahranili.

Tu informaciju za Avaz su tada potvrdili iz Komemorativnog centra u Tuzli.

Kako je rekao, trojica njegovih stričeva podnijela su zahtjev da ukopaju Nermina i sada se čeka odluka Općine Gradačac.

"Čeka se samo da vide gdje će ga ukopati, na koje grobno mjesto", rekao je tada ravnatelj Latifagić.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović 11. kolovoza u Gradačcu, prvo je pretukao svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, nakon čega je upucao iz pištolja u glavu, prenoseći sve uživo putem svog Instagram naloga.

Nakon toga, udaljio se s tog mjesta, i došao do grada, i ubio još dvoje ljudi. Radilo se o ocu i sinu, Džengizu i Denisu Onderu.

Tu nije bio kraj tragediji, jer je tom prilikom ranio još tri osobe, a onda izvršio samoubojstvo.

Nizama Hećimović je nekoliko dana prije ubojstva tražila mjere zabrane za Nermina Sulejmanovića, no Općinski sud u Gradačcu je odbio taj zahtjev. 

Kopirati
Drag cursor here to close