Sretnice

Teška prometna nesreća kod Mostara, poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 11. 11. 2016. u 15:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Sretnice kod Mostara danas oko 14:10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Do nesreće je došlo znog slijetanja s kolnika putničkog vozila marke "mercedes" u kojem su bile dvije osobe.

Smrtno stradala osoba bila je suvozačica u tom vozilu, potvrđeno je Feni iz županijskog MUP-a.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info priopćeno je kako je u Sretnicama došlo do slijetanja vozila Mercedes s kolnika, te je u ovoj nesreći teško ozlijeđena jedna ženska osoba.

Oko 16:30 sati iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar je MUP-u HNŽ javljeno kako je ženska osoba B.M. (1944.) preminula od zadobivenih ozljeda.

O ovoj prometnoj nesreći je obaviješten dežurni tužitelj koji je na mjestu nesreće rukovodio očevidom i po čijoj je naredbi osobni automobil izuzet u krug Policijske uprave Mostar radi vještačenja.

U trenutku nesreće u automobilu su se nalazili supružnici, te je ženska osoba u ovom slučaju, koja je bila na mjestu suvozača, podlegla od zadobivenih ozljeda.

Kako je rekao dežurni tužitelj za Bljesak.info, prema prvim informacijama tijekom obavljanja očevida, došlo se do saznanja da je vozač Mercedesa u jednom trenutku izgubio kontrolu nad upravljačem vozila uslijed neprilagođene brzine uvjetima na cesti, te je udario u jedan betonski zid.

Nakon toga vozilo se zarotiralo i udarilo u drugi betonski zid, pri čemu je nastala velika materijalna šteta, a suvozačica je teško ozlijeđena. Od zadobivenih ozljeda B.M. je preminula.

Kopirati
Drag cursor here to close