Policija RS-a

Stanivuković nije prijavio ugrožavanje sigurnosti

Direktor policije RS-a Darko Ćulum je rekao da se Stanivuković nije obraćao policiji, niti je davao izjavu u vezi s prijavom kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2019. u 17:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Policija Republike Srpske vrši sigurnosnu procjenu ugroženosti zastupnika PDP-a Draška Stanivukovića i nadam se da će to biti urađeno za nekoliko dana, nakon čega ćemo o rezultatima obavijestiti odjel za sigurnost Narodne skupštine'', potvrdio je direktor policije RS-a Darko Ćulum.

Rekao da se Stanivuković nije obraćao policiji, niti je davao izjavu u vezi s prijavom kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti.

''Vozilo koje je oštećeno vodi se na Goranu Stanivukoviću, njegovom bratu'', rekao je Ćulum nakon sjednice skupštinskog odbora za sigurnost, čije članove je danas upoznao s oštećenjem vozila Gorana Stanivukovića te načinom postupanja policije u ovom slučaju oštećenja tuđe stvari.

Direktor policije RS-a je kazao da je Stanivukovićev suradnik Ivan Begić prvi dan dok je bio u policiji odbio poligrafsko ispitivanje, a da je drugi dan potpisao i izjavu da to ne želi, dok će unutarnja kontrola provesti istragu i utvrditi eventualnu odgovornost zbog neprofesionalnog ponašanja policijskog službenika koji ga je ispitivao.

Nakon sjednice odjel za sigurnost Narodne skupštine RS-a, koja je održana na zahtjev Kluba zastupnika PDP-a, Ćulum je rekao novinarima da je Begić trebalo da bude ispitan poligrafski na okolnosti parkiranja vozila i eventualnih njegovim sazanjima o tome tko je mogući izvršitelj kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Na pitanje sumnja li policija da je sve inscenirano, kazao je da se moraju obaviti sve provjere kako bi došli do svih činjenica.

Kopirati
Drag cursor here to close