32 privedenih

Srbija: Privedeni torcidaši koji su opljačkali benzinsku i šarali ustaške simbole

Torcida je prvo divljala na benzinskoj postaji, a zatim je isto nastavila i na autocesti. Privedena su ukupno 32 navijača
Vijesti / Crna Kronika | 03. 08. 2018. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska policija zaustavila je oko 400 hrvatskih navijača kod kojih je pronađeno veća količina drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji te mala količina narkotika, piše RTS.

"U policijske stanice u Nišu i Grockoj privedena su 32 navijača koji će biti priedani nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, točnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije", rekao je srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Zbog divljanja na benzinskoj postaji, dodao je Stefanović, bit će privedeno 28 navijača, i to zbog drskog, nepristojnog i bezobzirnog ponašanja u grupi, prenosi RTL.

"Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu sigurnost, bit će oštro sankcionirano" poručio je Stefanović.

Navijačka skupina Torcida u noći između srijede i četvrtka vraćala se iz Sofije, gdje je Hajduk sinoć u 2. pretkolu Europske lige igrao uzvratni susret protiv Slavije i plasirao se u 3. pretkolo. Navijači su uzrokovali nerede na benzinskoj stanici 'Mol' u Vrčinu, ukrali poveću količinu pića, porušali nekoliko kanti za smeće i išarali ustaške simbole na zidovima, a zatim se udaljili.

Kako navode očevici, divljanje navijača nastavilo se i na autocesti gdje su zaustavljali promet i fotografirali se sa ustaškim simbolima, piše RTS.

Kopirati
Drag cursor here to close