Nema milosti

Skupa vožnja u Mostaru: Uhvaćen tijekom policijskog sata, u neregistriranom vozilu uz zabranu upravljanja B kategorijom

U Mostaru je zabilježen samo jedan slučaj, ali je on i više nego specifičan i nesvakidašnji jer je osobi uhvaćenoj u prekršaju izrečena kazna od čak 1300 maraka.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 03. 2020. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a HNŽ imali su tijekom prošle noći pune ruke posla zbog kršenja policijskog sata.

U Čapljini je devet osoba uhvaćeno u kršenju policijskog sata, a ista brojka je zabilježena i u Konjicu. Kazna za svakoga od njih je 500 maraka. U Mostaru je zabilježen samo jedan slučaj, ali je on i više nego specifičan i nesvakidašnji jer je osobi uhvaćenoj u prekršaju izrečena kazna od čak 1300 maraka.

''Radi se o osobi S.B. (1992.) koja je tijekom policijskog sata vozila neregistrirani automobil, a imala je zabranu upravljanja vozilom B kategorije. Pripadnici MUP-a HNŽ su mu izrekli kaznu od 1300 maraka'', rekli su za Pogled.ba jutros u MUP-u HNŽ.

Ovo je jedna od najvećih kazni koje je MUP HNŽ izrekao jednom vozaču i samo je pokazatelj kako neće biti pomilovanja za nikoga tko krši postavljena pravila.

Najavljeno je kako će se kontrole i dalje vršiti pojačanim intezitetom. Podsjećamo, kazna za kršenje policijskog sata je 500 maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close