Akcija Lord

Široki Brijeg: Lišen slobode zbog posjedovanja droge

Š.J. (30) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Široki Brijeg gdje je od njega privremeno oduzeta PVC vrećica sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 03. 2021. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Uhićenje

Policijski službenici PU Široki Brijeg slobode su lišili Š. J. (30) zbog posjedovanja marihuane.

Naime, dana 15.03.2021. godine oko 19:30 sati, u Ulici pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu, postupajući temeljem operativnih saznanja policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH i PU Široki Brijeg zaustavili su i kontrolirali motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduje li zabranjene supstance, putnik u vozilu Š. J. (30) potvrdno je odgovorio rekavši da posjeduje određenu količinu opojne droge marihuane.

''Š.J. (30) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Široki Brijeg gdje je od njega, uz izdanu Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, privremeno oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazi manja količina zeljaste tvari koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, a o svemu je izviješten dežurni županijski tužitelj.

Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. KZ-a F BiH Š. J. (30) je, od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a, u službenim prostorijama PU Široki Brijeg ispitan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti'', navedeno je iz MUP-a ŽZH.

Navedeno kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga otkriveno je u akciji kodnog imena „LORD“, kojoj je cilj suzbijanje zloporabe opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close