Istočno Sarajevo

SIPA uhitila Makedonca s Interpolove tjeralice

Riječ je o državljaninu Makedonije za kojim je od strane NCB Interpol Skoplje raspisana međunarodna tjeralica
Vijesti / Crna Kronika | 08. 12. 2017. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), su u utorak, 5. prosinca 2017. godine na području Istočnog Sarajeva uhitili jednu osobu po međunarodnoj tjeralici.

Riječ je o državljaninu Makedonije za kojim je od strane NCB Interpol Skoplje raspisana međunarodna tjeralica u svrhu izvršenja presude Osnovnog suda Strumica, izrečene za kaznena djela nasilničko ponašanje i lažno prijavljivanje, odnosno radi izvršenja izrečene kazne zatvora u trajanju od pet godina i osam mjeseci.

Policijski službenici SIPA-u su po saznanju da se spomenuta osba nalazi u imigracijskom centru Službe za poslove sa strancima BiH u Istočnom Sarajevu, nakon obavljenog razgovora i izvršenih dodatnih provjera u cilju potvrde identiteta, osumnjičenog lišili slobode.

Nakon toga, spomenuta osoba je privedeno u službene prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade, a sljedećeg dana, u skladu s dogovorom s postupajućim sucem za prethodni postupak, predano u daljnju nadležnost Suda BiH, priopćeno je u petak iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close