Lišeni slobode

SIPA na području Čitluka i Posušja uhitila dvije osobe

Osumnjičeni su u kasinu „Admiral“ u Čitluku, stavili u promet 26 novčanica u apoenima od 100 Eura, za koje postoji osnovana sumnja da su krivotvorene
Vijesti / Crna Kronika | 10. 01. 2019. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) lišili su slobode dvije osobe na području općina Čitluk i Posušje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila kazneno djelo ''Krivotvorenje novca'' iz člana 205. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine.

Naime, osumnjičeni su dana 6.1.2019. godine, u kasinu „Admiral“ u Čitluku, stavili u promet 26 novčanica u apoenima od 100 Eura, za koje postoji osnovana sumnja da su krivotvorene, priopćeno je iz SIPA-e.

Prilikom pretresa osumnjičenih osoba, prostorija i vozila, pronađeni su i privremeno oduzeti mobilni telefoni dvije sim kartice, jedan USB, identifikacijskii dokumenti i određene količine novca u raznim valutama i apoenima.

Nakon izvršene kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, osobe lišene slobode su uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu predane u dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close