Vlakovo

Sahranjen Edin Gačić

Provedene su sve neophodne procedure te obdukcija, i budući da se nitko od obitelj nije javio kako bi preuzeo tijelo, ukop Edina Gačića obavili su uposlenici Pokopa
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2019. u 13:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Gradskom groblju 'Vlakovo' danas je, nakon okončanja svih zakonskih procedura, pokopan Edin Gačić, višestruki ubojica koji je nakon višednevne potrage likvidiran u razmjeni vatre s pripadnicima policijskih snaga na lokalitetu Lepenice kod Kiseljaka 12. veljače.

U međuvremenu, provedene su sve neophodne procedure te obdukcija, i budući da se nitko od obitelj nije javio kako bi preuzeo tijelo, ukop Edina Gačića obavili su uposlenici Pokopa, potvrđeno je Feni u ovom poduzeću.

Podsjećamo, Edin Gačić ubijen je nakon opsežne potrage koja je uslijedila nakon ubojstva Sauda Sultanića u Podorašcu kraj Konjica, a kasnije i službenika Federalne uprave policije Mahira Begića u Suhodolu, nadomak Tarčina.

Gačić je ranije pravomoćno osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 19. godina i 11 mjeseci za ubojstvo Ismeta Gunića 1998., te ubojstvo majke 2002. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close