Novih detalja nema

Završena obdukcija tijela Edina Gačića, nitko se ne javlja da ga sahrani

Dok je tijelo o prosekturi groblja 'Bare' uvijek postoji mogućnost da se neko javi
Vijesti / Crna Kronika | 16. 02. 2019. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni u protekla dva dana još se nitko nije javio da preuzme tijelo Edina Gačića.

"Obdukcija je završena i nekih novih detalja nema, osim što čekamo nalaz vještaka", rekla je "Radiosarajevo.ba" Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva Kantona Sarajevo.

Obdukcija tijela u četvrtak je obavljena u prosekturi groblja "Bare", kojim upravlja poduzeće "Pokop".

Podsjetimo, Gačić je likvidiran u akciji specijalaca u utorak, 12. veljače, nešto prije 17 sati, u brdima iznad Zabrđa.

Prije toga Gačić je ubio četiri osobe - svog suborca iz odreda El Mudžahid ubio je 6. kolovoza 1998., majku Sifetu je usmrtio 2002. godine u Zenici.

U selu Podorašac kod Konjica 4. veljače ubio je mještanina Sauda Sultanića, 39-godišnjeg oca troje djece. Gačić je pucao s vrata, te mu zadao i udarac nožem. Motiv ovog ubojstva još nije poznat.

Dok je bio u bijegu, u subotu navečer ubio je policajca Mahira Begića.

U pojedinim medijima se pojavila informacija da bi Tužiteljstvo KS-a i MUP KS-a trebali sahraniti četverostrukog ubojicu, nakon što se njegova sestra nije javila da bi preuzela tijelo, kao ni ostala rodbina (ima je i u Španjolskoj).

"Provjerila sam informacije s tužiteljem i kako sada stvari stoje, tijelo Gačića će preuzeti 'Pokop', koji bi ga trebali sahraniti na nekoj od slobodnih lokacija. No, više detalja bit će poznato nakon što dođe nalaz vještaka. Uostalom, dok je tijelo o prosekturi groblja 'Bare' uvijek postoji mogućnost da se neko javi", dodala je za "Radiosarajevo.ba" Azra Bavčić.

Kopirati
Drag cursor here to close